Professionel gødning af græsplæne til både private og erhverv

Vi ved at det både kan være tidskrævende og virke uoverskueligt at vedligeholde sin græsplæne, hvis ikke man ved hvad det kræver. For at holde en sund og grøn plæne, er det blandt andet vigtigt at gøde sin plæne. Det er ikke mindst her, at du tilfører næringsstoffer til græssets rødder som gerne skulle holde mos og ukrudt ude.

Få et tilbud på hele plænen

Overvejer du en service til din græsplæne? Så hold dig ikke tilbage. Udfyld blot vores tilbudsformular, så udregner vi et tilbud til dig på baggrund af forskellige satellitbilleder af din græsplæne. Prisen vil variere efter græsplænens udformning, beliggenhed og størrelse.

Bestil et uforpligtende tilbud

Bestil i dag, og få en misundelsesværdig græsplæne

Hos DM Greenkeeping vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at gøde din græsplæne, så den fremstår flot og misundelsesværdig. Vi har alle kompetencerne til at udføre en sublim service på din plæne.

Vi forkæler din græsplæne

Når du bestiller en service hos os, kommer vi den anførte måned. Vi servicerer din græsplæne og lægger en klippevejledning, som du gerne skal følge frem til vores næste besøg. Hos DM Greenkeeping glæder vi os til at vise, hvad vi kan gøre af forskel for din græsplæne.

Vores ekspertise for græs og græspleje er stor, og vi anvender kun de allerbedste produkter, som findes på markedet. 

Vil du også have en lækker græsplæne, som gør naboen misundelig? Så kontakt os nu!

Servicepakker

Basis
kr. 1.995,-*
*Gennemsnitspris for hele pakken Min. pris kr. 995,-
Se mere
Alle priser er inkl. gebyrer og afgifter Prisen for vores populære servicepakke afhænger af flere faktorer dels græsplænens udformning samt størrelse.

Spar 16% på din regning

Du kan få servicefradrag, ved Skat, for vores service på din græsplæne. Se værdien af dit servicefradrag i bunden af dit tilbud.
Indhent tilbud på din græsplæne

Hvorfor skal jeg gøde min græsplæne?

Du tænker sikkert, hvorfor skal jeg overhovedet gøde min græsplæne? Og hvad får jeg ud af det?

Der er mange fordele ved at gøde sin græsplæne. 

Du holder den sund og stærk, så både familie, venner og naboer bliver misundelige. Den bliver indbydende, så både voksne og børn får lyst til at færdes på den. Hertil fuldender det udseendet af din have, og gør at din ejendom stråler endnu mere end før. Der er intet bedre end en dejlig græsplæne på en varm sommerdag.

En hård vinter kan skade din græsplæne, og efter sådan en sæson trænger din plæne til en kærlig og hjælpende hånd. Dette gøres via gødning, som styrker plænen og giver den en flot mørkegrøn farve, samt tæthed.

Træt af ukrudt og mos?

Ønsker du at fjerne mos og ukrudt? Ved at gøde din græsplæne mindsker du fremvæksten af bl.a. mos og ukrudt. Når gødningen bliver spredt hen over plænen, optager græsset al den energi den får tilført til jorden, og bliver derfor mere modstandsdygtig.

Hvornår skal jeg gøde min græsplæne?

Gødning af græsplænen skal gerne ske flere gange i løbet af en sæson. Gerne fra april til juni, og igen til september. 75% af gødningen skal gerne bruges fra april til juni, hvor de resterende 25% opbruges til september.

Kaliumgødning styrker rodnettet, og hjælper på at bevare væskebalance i græsbladet, så det ikke tørrer ud. Derudover frigiver gødningen også næringsstoffer i jorden, så græsset udnytter din gødning bedre, og den er med til at give en mørkegrøn farve til græsset. 

Hvilken type gødning bør jeg bruge?

Der kan være delte meninger om, hvorvidt kunstig eller organisk gødning er bedst. Det er op til dig at vurdere, hvad der egner sig bedst til din have.

Kunstig, eller mineralsk gødning bliver også kaldt for NPK gødning. NPK gødning er en blandings art, bestående af kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K). Gå gerne efter en blandingsform, med meget kvælstof i.

Kvælstoffet sætter gang i plantevæksten af græsset, hvor fosfor hjælper med at danne et godt og sundt rodnet. Sidst, men ikke mindst, er kalium enestående for planten i forbindelse med fotosyntese, og for at vedligeholde en fornuftig væskebalance.

Mange haveejere har fået øje for organisk plænegødning til gødning af græsplænen. Organisk gødning fremstilles af dyr som køer, heste, og høns. Organisk plænegødning er nemt at bruge, og i dag kan du få forskellige former for granuleret dyregødning. Gødningen er mere miljøvenlig, og svider ikke planterne, samt virker i længere tid, end kunstig gødning.

Hvor meget gødning skal jeg bruge?

Der er ikke et konkret facit til dette spørgsmål, da det er en individuel vurderingssag, på baggrund af jordtype og jordens næringsindhold. Har du brug for at vide mere, vil DM Greenkeeping hellere end gerne servicere din græsplæne, og give dig den information du behøver.

Her er et eksempel på en have før vores servicepakker blev taget i brug

Sådan ser resultatet ud efter 3 besøg af vores kompetente græsspecialister

Hvordan skal jeg gøde min græsplæne?

Der er flere muligheder for at gøde sin græsplæne. Du kan sprede gødningen med håndkraft, investere i en gødningsspreder, eller bestille en serviceaftale hos DM Greenkeeping. Så er du garanteret en professionel hjælpende hånd, og en misundelsesværdig græsplæne, børnene vil elske at lege på.

Skulle du være uheldig og overgøde dit græs, så anbefaler vi at du fjerner det svedne græs med en rive, og herefter blotlægger jorden. Efterfølgende skal plænen sås med nye græsfrø. En jævn fordeling af frø, giver en tæt og flot græsplæne.

Vidste du

Vidste du, at et godt tidspunkt at gøde græsplænen er når vejret tyder på regn? Det skyldes at regnen hurtigt opløser granulaterne, og får vasket gødningen ned til græssets rødder. Det giver en sundere plæne, og øger græssets vækst.

Et tip

Hvis du lader det afklippede græs ligge på plænen, kan du nøjes med at gøde græsset mindre. Det skyldes at det afklippede græs fungerer som en kompost, hvis det får lov at ligge. Desuden indeholder det massere af overskydende næringsstoffer. Det afklippede græs bliver nemmere omdannet, hvis det er kortere frem for langt. Vi anbefaler derfor at klippe græsset ofte, uden at det bliver for kort.

Kontakt os og bestil dit tilbud

Drømmer du også om en sund og grønnere græsplæne, så tøv ikke med at tage kontakt til os!

Vi tilbyder service i hele landet. Find en afdeling nær dig.

Ta’ et kig på….

Vi samler på tilfredse kunder og brænder for at skabe flotte misundelsesværdige græslæner ude ved vores kunder. Vi anvender de absolut bedste produkter på markedet, og vi har udført over 40.000 servicebesøg. Med en gentegnelsesprocent på over 80 og en høj score på Trust Pilot ved vi, at vores kunder er tilfredse – simpelthen fordi, at det er et kvalitetsprodukt, der virker!

Ta’ evt. et kig på vores galleri, og se hvad du kan forvente.

Se galleri

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der, før jeg kan se en effekt på min græsplæne?

Hvor lang tid processen tager, afhænger af udgangspunktet – altså standen på græsplænen, når vi opstarter vores service. Desuden har det en betydning, at den individuelle klippevejledning som vi udleverer, efter hvert besøg, følges.

Det er natur, vi arbejder med og vejrforholdene har derfor også en indvirkning på tidshorisonten. Men, som udgangspunkt, kan du allerede 3-4 uger efter vores første besøg forvente at se en flot forskel på din græsplæne.

Bekæmper I mos?

Ja, vores servicepakke bekæmper udfordringer med mos. Dette sker dels gennem vores midler, som svækker mossen, og dels ved at du følger den individuelle klippevejledning, som følger med i vores servicepakke.

Skal græsplænen være ryddet, inden I kommer?

Vi kommer uanmeldt og forventer derfor ikke, at græsplænen er ryddet.

Ligger der legetøj, bolde, står havemøbler el., skal vi nok flytte det, inden vi foretager vores service. Har I en trampolin stående på græsplænen, flytter vi den ikke, og vi anbefaler heller ikke, at I selv gør det. Under en trampolin kan der ikke skabes et flot græstæppe, uanset om vi servicerer græsstykket. Den mørke trampolindug afgiver varme, som svier græsset under trampolinen af. Endvidere skaber trampolindugen en drypzone, som ødelægger græsstykket under trampolinen.

Vi sætter naturligvis pris på, at græsplænen er ryddet for hundelorte, blade osv., men er det ikke tilfældet, forhindrer det os ikke i at udføre vores service.

Er der en lavere indhegning, løfter vi blot vores redskaber over hegnet. Mindre hegn el. skal derfor ikke flyttes.

Hvornår bliver besøgene foretaget?

Vi servicerer græsplæner i månederne marts-oktober, begge måneder inkl.
Vi kører alle ugens dage.

Hverdage: 07:00 til 19:00.
Weekender: 09:00 til 18:00.

På din ordrebekræftelse oplyser vi dig hvilke måneder, vi kommer og servicerer din græsplæne.

Hvordan modtager jeg et tilbud?

Det gør du ved at anvende kontaktformularen her på siden. Herefter vil du, indenfor 48 timer, modtage et uforpligtende tilbud retur på mail.

 

Indhent tilbud på din græsplæne