Velkommen til vores Segway Navimow univers.

Du skal igennem få nemme step, for at få fingrene i den måske bedste robotplæneklipper på markedet.

Du kan selv tage Navimow testen, eller lade os hjælpe dig.
Er du i tvivl – så udfyld formularen nedenfor og lade os guide dig.

Godkender testen ikke din græsplæne – så udfyld formularen nedenfor og lad specialisterne vurdere din græsplæne.

Ta’ selv testen – det er nemt og hurtigt

Tag testen

Gå til shoppen – køb din Navimow

Gå til shop

Få DM Greenkeeping til at vurdere
Udfyld formularen

Segway Navimow – Robotplæneklipper uden kanttråd men med GPS

 

Udfyld formularen – så anbefaler vi den rigtige model til din græsplæne

Segway Navimow – robotplæneklipper med GPS

Vi har kendt til denne robotplæneklipper i et år, men først nu kan vi anbefale den – for hvad betyder ny teknologi, hvis ikke det virker? Vi har testet og testet denne maskine igennem 2022, for at være helt sikre på, at kunne tilbyde vores kunder den absolut bedste robotplæneklipper på markedet. En robotplæneklipper har nemlig uendeligt mange fordele, og hos DM Greenkeeping er vi nu klar til at tage robotplæneklipperen til det næste niveau. Lad os præsentere Segway Navimow. Segway Navimow er en revolutionerende robotplæneklipper, som adskiller sig markant fra alle andre robotplæneklippere på markedet. Der er ingen tvivl om, at  Segway Navimow en fantastisk innovativ robotplæneklipper, der med sin avancerede teknologi kan klippe din græsplæne på en effektiv og pålidelig måde. Produktet er til dem som ønsker en kvalitets plæneklipper som også er støjsvag, intelligent, letanvendelig, og som modsat sine konkurrenter ikke kræver en kanttråd – og så undgår du selvfølgelig også en robot på afveje. Selvom Segway Navimow har et hav af kvaliteter, så passer den ikke nødvendigvis til alle haver. Det handler om adgang mellem satellitter og maskine. Inden vi sælger maskinen til dig, vil vi naturligvis gerne sikre os, at den passer præcis til din græsplæne. Du kan derfor nemt bestille et uforpligtende tilbud ved at benytte ovenstående kontaktformular. Herefter har vi mulighed for at vurdere din græsplæne og dens omgivelser, inden vi kommer med vores anbefaling og tilbud til dig. Det er din sikkerhed for, at Segway Navimow virker optimalt hjemme hos dig. Læs en test af Segway Navimow her eller se hvad brugerne siger her.

Fordele med Segway Navimow

Uden kanttråd og kabler. Hurtig installation. Flot og effektiv klipning. Nemmere bliver det ikke.

Sig farvel til kanttråd – Robotplæneklipperen Segway Navimow bruger GPS!

Segway Navimow bruger en virtuel grænse, hvilket eliminerer behovet for kompliceret kabling og dermed også kabelbrud. Den betjenes nemt og hurtigt via app’en og giver dig mere fritid til at gøre de ting du elsker.

Sammenlign modeller

Segway Navimow H3000E

Trådløs robot­plæneklipper uden kanttråd til den store græs­plæne på op til 3000 m² med 4G og GPS-tyverisikring.

20.999,- Inkl. moms og fragt
Midlertidigt udsolgt

Segway Navimow H1500E

Trådløs robot­plæneklipper uden kanttråd til den mellemstore græs­plæne på op til 1500 m² med 4G og GPS-tyverisikring.

14.999,- Inkl. moms og fragt
Før: 16.999,-

robotplæneklipper

Segway Navimow H800E

Trådløs robot­plæneklipper uden kanttråd til den almindelige græsplæne på op til 800 m² med 4G og GPS-tyverisikring.

12.499,- Inkl. moms og fragt
Før: 12.999,-

Segway Navimow H500E

Trådløs robot­plæneklipper uden kanttråd til den lille græsplæne på op til 500 m2

9.999,- Inkl. moms og fragt
Før: 10.999,-
Midlertidigt udsolgt

Tilbehør og reservedele til Segway Navimow

Det er muligt, at købe ekstra udstyr til din Segway Navimow. Se udvalget her, så du kan overveje, hvad du ønsker af ekstra tilbehør til din nye robotplæneklipper med GPS.

VisionFence

Revolutionerende nyt intelligent kamera til din Navimow. Kører videre indtil den fanger satellitsignal igen.

2.499,00 kr. Ekskl. fragt
Midlertidig udsolgt

Klingesæt

Et knivsæt med 12 blade.Knivsættet passer til 3 skift.

199,00 kr. Ekskl. fragt

Antenne forlængersæt

Forlængersæt til signalantennen til at styrke GPS-signalet.

499,00 kr. Ekskl. fragt

Forlængerledning, 10 m

Ekstra forlængerledning på 10 meter til montering af antenne på væg eller tag.
Vi fraråder, at trække et forlænget kabel over 20 meter!

299,00 kr. Ekskl. fragt

Midlertidig hegn

Beskyt de områder, hvor du ikke ønsker plæneklipperen skal køre.

399,00 kr. Ekskl. fragt

Robotplæneklipper uden kanttråd

En af de største fordele ved Segway Navimow er dens evne til at arbejde uden en kanttråd. At kunne slå græsset uden kanttråd betyder, at du ikke behøver at bruge tid på at lægge en kanttråd rundt om din græsplæne, som du ellers skulle have gjort med en mere traditionel robotplæneklipper. Det betyder med andre ord, at du ikke behøver besværliggøre dig med installation af kanttråd, som oftest er en temmelig tidskrævende proces.

Robotplæneklipper med GPS

Segway Navimow er en intelligent robotplæneklipper, der anvender avanceret teknologi til at navigere rundt på din græsplænen. Systemet hedder EFLS – Exact Fusion Locating System. EFLS fungerer på den måde, at Segway Navimow bruger en indbygget GPS og satellitter til at identificere dens position på din græsplæne. Gennem den innovative teknologi kan Segway Navimow klippe græsset uden at støde på uhensigtsmæssige forhindringer. Ved hjælp af den tilhørende app kan der nemlig oprettes et kort over græsplænen, som giver dig mulighed for at definere områder, hvor robotplæneklipperen må køre. Det gør det nemt at afgrænse og indstille, hvor Segway Navimow skal klippe græsset.

Se hvad kunderne siger

Støjsvag robotplæneklipper

Segway Navimow er enormt støjsvag i forhold til de traditionelle robotplæneklippere. Dens støjniveau ligger i gennemsnit på cirka 54 dB, hvilket er super lavt sammenlignet med de fleste andre plæneklippere på markedet. Dette betyder, at du kan have Navimow kørende på din græsplæne, uden at forstyrre dine naboer eller din egen fred og ro. 

 

Flottere og mere effektiv klipning

Segway Navimow er også udstyret med et smart batterisystem, som giver den en optimeret køretid. Da Segway Navimow ikke følger en algoritme når den klipper, men klipper fra side til side – ligesom du selv ville gøre det – så klipper den hele græsplænen hurtigere end andre robotplæneklippere på markedet. Robotplæneklipperen kan klippe helt op til 120 minutter på en enkelt opladning. Det er nok til at færdiggøre de fleste almindelige haver på en opladning. Når batteriniveauet nærmer sig et lavt niveau, vil den automatisk køre tilbage til sin laderstation. Ved hver klipning justerer Segway Navimow klippevinklen en smule, så den aldrig klipper i det samme spor som sidst. Samlet giver det en flottere og mere effektiv klipning.

Bestil din Segway Navimow robotplæneklipper uden kanttråd hos DM Greenkeeping

Selvom Segway Navimow er en særlig avanceret robotplæneklipper af høj kvalitet, er det ikke sikkert at den passer perfekt til alle haver. Den afgørende faktor for Segway Navimows effektivitet er tilgængeligheden mellem satellitter og maskine. Før vi sælger Segway Navimow til dig, ønsker vi sikre os, at det er den helt rette løsning til din græsplæne. Du kan nemt anmode om et uforpligtende tilbud, ved at udfylde formularen øverst på denne side eller ved at klikke på knappen nedenfor. Herigennem giver du os mulighed for at evaluere din græsplæne og dens omgivelser, så vi kan give dig den bedste anbefaling og pris. Dette er vores garanti for, at du får den mest optimale og effektive ydeevne fra din Segway Navimow, efter den er blevet installeret til din have.

Gå til tilbudsformular

Derfor skal du vælge Segway Navimow

  • Lydsvag og effektiv klipning
  • Ingen kanttråd eller kabler – Navimow bruger GPS
  • BladeHalt for et robust og varmefølsomt sikkerhedssystem
  • VisionFence – intelligent kamera der styrer udenom forhindringer
  • Nøjagtig positionering for tyverisikring