Miljøprofil

I DM Greenkeeping arbejder vi med natur hver dag og har en stor interesse i at passe rigtig godt på den. Vi værner om naturen i alle vores processer, da vi prioriterer hensynet og har den nødvendige viden, uddannelse og certifikaterne til at kunne det.

Vores produkter og miljøet

De produkter vi anvender har en højmiljøprofil, som sikrer bæredygtighed, når de anvendes efter forskrifterne. De danske myndigheder har nogle af de strengeste krav i Europa til de produkter, vi må anvende, og vi anvender naturligvis kun midler, der er godkendte af miljøstyrelsen. Miljøstyrelsen har opbygget forskrifterne på en sådan måde, at produkterne ikke er sundhedsskadelige, når de anvendes som foreskrevet. Vi har certifikater, på de produkter vi anvender og fører lovpligtige journaler til Miljøstyrelsen – det er din garanti for, at indholdet i vores servicepakker ikke er sundhedsskadelige og opfylder de krav, som de danske myndigheder har bestemt.

Vi følger selvfølgelig udviklingen, indenfor ukrudtsbekæmpelse, nøje og anvender i dag det middel på markedet, som har en mindste kemibelastning pr. m2.

I DM Greenkeeping bidrager vi til at mindske Co2 udslippet i Danmark. Græs er nemlig noget af det natur, der optager mest Co2. Når vi svækker mos, sår nyt græs og styrker det eksisterende græs, øger vi den enkelte græsplænes Co2 optag til gavn for klimaet.

Vi hjælper vores kunder til at gøre en forskel

Når private jagter en flot velplejet græsplæne, kan sortimentet af produkter være en jungle, og effekten kan være begrænset, specielt hvis ikke produkterne anvendes korrekt. Ofte ser vi overdoseringer i private haver, hvilket bevirker en unødig belastning af naturen.

En meget stor del af de danske haveejere har drømmen om en grøn, tæt og ukrudtsfri græsplæne. Vi hjælper dem med at opfylde drømmen på en ansvarlig og bæredygtig måde.

Vi har udført over 40.000 servicebesøg i Danmark og har over 15 års erfaring med plænepleje på et højt og professionelt niveau. Desuden har vi adgang til de bedste produkter på markedet gennem vores certifikater og størrelse. Vi har kompetencerne til at vælge de rigtige produkter på de rigtige tidspunkter på sæsonen. Når vi tilfører naturen vores produkter, laver vi altid en individuel vurdering af græsplænen, inden servicering, for at kunne vurdere plænens behov. Det sikrer, at vi ikke tilfører mere, end græsset og jorden kan optage.

Der er meget du selv kan gøre for at skabe en mos og ukrudtsfri græsplæne. Vi udleverer derfor altid vores håndbog til dig ved vores første besøg. Her finder du gode råd og vejledninger b.la. omkring ukrudt og mosbekæmpelse. Med små simple justeringer på plæneklipperen og med korrekt klippemønster og frekvens, kan mos og ukrudt forebygges. Vores bog med vejledninger og råd er lavet som en del af vores miljøprofil og er med til at forebygge, at naturen belastes mindst muligt.

Biodiversitet – vores fælles gave til naturen

De ukrudtsplanter du finder i din græsplæne, er kun til gavn for insekterne, hvis du lader dem blomster og dermed lader græsplænen stå uklippet hen. Det er de færreste, der gør det, og der er derfor generelt meget lidt glæde at finde for insekterne i de danske græsplæner.

Vi opfordrer derfor alle plæneejere til at gøre en forskel for insekterne et andet sted i deres have. I den kommende sæson gør vi tiltaget let for vores kunder, ved at vi udleverer en frøblanding, ved vores første besøg, med opfordringen til at etablere et mindre område i deres have med engplanter. Det kan være et hjørne af et bed, langs hækken, i nogle krukker el. – en fryd for øjet og en gave til insekterne.

Vi har gjort os umage i udvælgelsen af den helt rigtige engblanding til haverne. Vi har rådført os med forskere fra AU Instituttet for bioscience og fået dem til at være behjælpelige med udvælgelsen af den helt rigtige engblanding med høj biodiversitet for øje. Vi har valgt en flerårig engblanding med hele 28 forskellige vilde danske blomster, som alle er fremavlet i Danmark og en gave til de hjemmehørende arter.

Faktisk glæder vi så mange bier nu, at DM Greenkeeping er blevet anerkendt som bivenlig virksomhed. En anerkendelse vi er meget stolte af.

Vi glæder os til at opleve alle de smukke blomster omsværmet af insekter, når vi kommer fordi og servicerer din græsplæne.

Bestil et tilbud