Historien bag DM Greenkeeping

En af vores kunder sagde “hvis du vil gøre din nabo misundelig så ring til DM Greenkeeping”.

Det er vi faktisk ret stolte af, for det understøtter, at vi er lykkedes med at skabe et produkt i absolut topkvalitet, som skaber stor værdi for vores kunder.

Det grønne græseventyr startede i år 2015, med Danny og Michael, som har over 20 års erfaring i branchen, og Vicki som har 20 års erfaring indenfor den finansielle sektor. Danny og Michael står for al produktudvikling og oplæring af personale, og Vicki står for al backoffice og udvikling af franchisekonceptet. Vi har i dag mere end 70 beskæftigede i DM Greenkeeping og tilbyder vores populære servicepakker i hele Danmark.

Via deres daglige virke på golfbanen blev de ofte spurgt til råds omkring pleje af spillernes egne private græsplæner. Det fik dem til at indse, at der var en enorm efterspørgsel på et produkt eller en service, der kunne sikre en flot og grøn græsplæne i de danske haver. Både Danny og Michael er blevet Danmarksmestre i greenkeepergolf, deraf navnet DM Greenkeeping, som både indeholder deres titel og deres forbogstaver.I 3 år blev der lavet eksperimenter og forsøg. Kombination af eksperimenterne og deres viden fra greenkeeperverden skabte de populære servicepakker, vi i dag tilbyder til både private og erhvervs kunder. Servicepakker, der skaber flotte græsplæner i private haver og på erhvervsarealer – rigtigt og enkelt….Med sammensætningerne af servicepakkerne på plads, var grundstenen for DM Greenkeeping lagt og i år 2018 fik de første mange danskere glæde af vores servicepakker, som siden da har reddet rigtig mange græsplæner.

DM Greenkeeping i dag

I dag er DM Greenkeeping en franchisevirksomhed, hvor de erfarne greenkeepere, der startede det hele, giver viden videre. I alle vores afdelinger finder du således specialister i græspleje, som er oplært og certificeret til at få netop din plæne til at fremstå misundelsesværdig.

Vi har allerede været ude på over 40.000 servicebesøg i private haver og på erhvervsarealer. Vi sætter en stor ære i at forkæle græsplænerne og skabe flotte resultater for vore kunder. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med den næste græsplæne.

Find din lokale afdeling

Vores franchises står klar til at vejlede dig til den bedste pleje af din græsplæne.
Find din afdeling

Vores servicepakker virker og skaber høj kundetilfredshed

Med en gentegnelsesprocent på over 80 og en høj score på Trustpilot ved vi, at vores kunder er tilfredse – simpelthen fordi, at vi har et kvalitetsprodukt, der virker!

Du kan vælge mellem enten en basis eller en luksuspakke til din græsplæne. Begge pakker skaber en flot græsplæne. Den primære forskel ligger i servicepakkens virkningsperiode.

Vores basispakke inkluderer 2 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 6 måneder. Vores luksuspakke inkluderer 3 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 9 måneder.

Uanset dit valg, så skaber vi en flot græsplæne hjemme hos dig.

Og det tør vi godt stå inde for!

Vores vision

DM Greenkeeping konceptet er altid under udvikling, og vi stræber altid efter at bliver endnu bedre, men der er nogle mål som har en helt særlig betydning for os.

Vi vil være markedets største

Vi tilbyder vores servicepakker landsdækkende og er markedets største udbyder, og det er vores klare mission at bevare den position.

Vi vil yde en sublim kundeservice og levere et produkt af topkvalitet

Vi har haft en eksplosiv kundetilgang de seneste år. Det er vi ret stolte af, men det der faktisk gør os aller mest stolte er, at langt størstedelen af vores nye kunder er henvist af vores eksisterende kunder. Det anser vi som det største kvalitetsstempel af vores servicepakker. Desuden kan vi bare se, at det ikke er fedt at være nabo til en med DM Greenkeeping servicepakke. Vores servicepakker spreder sig derfor som ringe i vandet på de veje, vi servicerer. Vi sætter enorm pris på alle vores kundehenvisninger og kvitterer altid med sublim kundeservice til alle vores kunder – nye som eksisterende.

Vi vil passe godt på naturen

Vi arbejder med natur hver dag og har en stor interesse i at passe rigtig godt på den. Vi prioriterer naturen højt og værner om den i vores processer qua vores uddannelse og certifikater. Vi arbejder hele tiden med tiltag til gavn for naturen. Lige nu har vi speciel stor fokus på biodiversiteten, hvor vi vil gøre en forskel for Danmarks insekter og hjælpe vore kunder til at gøre en forskel. Sammen når vi rigtig langt!

Følg med her på siden - inden længe glæder vi os til at løfte sløret for vores gave til insekterne.

Følg med her på siden – inden længe glæder vi os til at løfte sløret for vores gave til insekterne.

Indehavere

Danny Skytte

Greenkeeper & Indehaver

Michael Jepsen

Greenkeeper & Indehaver

822 by 1231 pixels

Vicki Skytte

Medejer & Udvikler

Bestil et tilbud