Om os - DM Greenkeeping
Om os
- os med en helt særlig passion for græspleje

Hvem er DM Greenkeeping

Vi er græsNørder med stort N, vi har en stor passion for ALT indenfor græspleje, og vi brænder for at hjælpe og vejlede vores kunder til en flot og sund græsplæne. 

Vi har begge gennemført greenkeeperuddannelsen på greenkeeperskolen i Aalborg og har til sammen over 15 års erfaring indenfor græspleje.

Vi arbejder begge i en af Danmarks ældste og smukkeste golfklubber i Danmark, hvor vi har ansvaret for baneanlægget.

Gennem vores daglige virke i Golfklubben blev vi ofte spurgt til råds af folk omkring pleje af deres private græsplæner.  I år 2015 besluttede vi derfor at skabe en græspleje, som var specielt udviklet til private haver. Og dette blev grundlaget for etableringen af DM Greenkeeping i år 2016.

Hvorfor skal du vælge DM Greenkeeping

Gennem vores erfaring og store interesse for græs er det lykkes os at udvikle en servicepakke, der er specielt skræddersyet til den almindelig græsplæne i Danmark. Vores servicepakke kan forvandle den mest misvedligeholdte græsplæne til en sund og flot græsplæne. Vi sørger for, at din græsplæne får det den har behov for af næring mv. Det eneste du skal gøre, er at følge vores simple individuelle klippevejledning som du modtager efter hvert besøg.

Rigtigt og enkelt 

Michael Jepsen
+45 40539575

kolding@dmgreenkeeping.dk

Indtast dine info herunder og få tilsendt et tilbud på vores servicepakke. Du modtager tilbuddet på mail indenfor 48 timer.

Ved indsendelse af formularen giver du samtykke til at vi og den afdeling, som du geografisk tilhører, må kontakte dig telefonisk og på sms med vores tilbud. Du kan tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kolding@dmgreenkeeping.dk. Få mere at vide om behandling af dine oplysninger i vores privatlivspolitik.

Scroll til toppen