Historien bag DM Greenkeeping

En af vores kunder sagde “hvis du vil gøre din nabo misundelig, så ring til DM Greenkeeping”.

Det er vi faktisk ret stolte af, for det understøtter, at vi er lykkedes med at skabe et produkt i absolut topkvalitet, som skaber stor værdi for vores kunder.

Det grønne græseventyr startede i år 2015 med Danny og Michael, som har over 20 års erfaring som greenkeepere og Vicki, som har 20 års erfaring indenfor den finansielle sektor. Danny og Michael står for produktudvikling og oplæring af personale, og Vicki står for al backoffice og udvikling af franchisekonceptet. Vi har i dag mere end 100 beskæftigede i DM Greenkeeping og tilbyder vores populære servicepakker i hele Danmark.Via Danny og Michaels daglige virke på golfbanen blev de ofte spurgt til råds omkring pleje af spillernes egne private græsplæner. Det fik dem til at indse, at der at der var en enorm efterspørgsel på et produkt eller en service, der kunne sikre en flot og grøn græsplæne i de danske haver. Både Danny og Michael er Danmarksmestre i greenkeepergolf, deraf navnet DM Greenkeeping, som både indeholder deres titel og deres forbogstaver. I 3 år blev der eksperimenteret og lavet forsøg. Kombinationen af eksperimenterne og deres viden fra greenkeeperverden skabte de populære servicepakker, vi i dag tilbyder til både private haver og erhvervsarealer – rigtigt og enkelt …. Med sammensætningerne af servicepakkerne på plads, var grundstenen for DM Greenkeeping lagt og i år 2018 fik de første mange danskere glæde af vores servicepakker, som siden da har reddet rigtig mange græsplæner.

Babyben på en grøn græsplæne

DM Greenkeeping i dag

I dag er DM Greenkeeping en franchisevirksomhed, hvor de erfarne greenkeepere, der startede det hele, giver deres viden videre. I alle vores afdelinger finder du således specialister i græspleje, som er oplært og certificeret til at få netop din plæne til at fremstå misundelsesværdig.

Vi har allerede været ude på over 40.000 servicebesøg i private haver og på erhvervsarealer. Vi sætter en stor ære i at forkæle græsplænerne og skabe flotte resultater for vores kunder. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med den næste græsplæne. Du kan se et galleri over vores resultater her.

Find kontaktoplysninger

Vi står klar til at vejlede dig til den bedste pleje af din græsplæne.
Kontakt os

Vores servicepakker virker og skaber høj kundetilfredshed

Med en gentegnelsesprocent på over 60 og en høj score på Trustpilot ved vi, at vores kunder er tilfredse – simpelthen fordi, vi har et kvalitetsprodukt, der virker!

Du kan vælge mellem enten en basis eller en luksuspakke til din græsplæne. Begge pakker skaber en flot græsplæne. Den primære forskel ligger i servicepakkens virkningsperiode.

Vores basispakke inkluderer 2 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 6 måneder. Vores luksuspakke inkluderer 3 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 9 måneder.

Uanset dit valg, så skaber vi en flot græsplæne hjemme hos dig.

Og det tør vi godt stå inde for!

Vores vision

Vi vil gøre græsplænerne i Danmark flottere og sundere på en simpel og effektiv måde for den enkelte græsplæneejer

Vi vil være markedets dygtigste til græsplænepleje

Vi er Danmarks dygtigste græsspecialister. Vores eksplosive kundetilgang, de seneste år, skyldes i høj grad anbefalinger fra vores eksisterende kunder. Det anser vi som det største kvalitetsstempel af vores servicepakker. Vi har fingeren på pulsen i branchen og konceptet er altid under udvikling, så vi kan blive ved med at levere på højeste niveau.

Vi vil yde en sublim kundeservice og levere et produkt af topkvalitet

Vi sætter enorm pris på alle vores kundehenvisninger og kvitterer altid med sublim kundeservice til alle vores kunder – nye som eksisterende.

Vi vil passe godt på naturen

Vi arbejder med natur hver dag og har en stor interesse i at passe rigtig godt på den. Vi prioriterer naturen højt og værner om den i vores processer qua vores uddannelse og certifikater. Vi arbejder hele tiden med tiltag til gavn for naturen. Lige nu har vi speciel stor fokus på biodiversiteten, og udleverer en engblanding til alle vores kunder. Det vil gøre en stor forskel for Danmarks insekter.

Så smukt kan det blive, når vores særligt udvalgte engblanding står i fuldt flor – til stor glæde for både insekter og omgivelserne

Indehavere

Danny Skytte

Greenkeeper & Indehaver

Michael Jepsen

Greenkeeper & Indehaver

822 by 1231 pixels

Vicki Skytte

Medejer & Udvikler

Bestil et uforpligtende tilbud