I DM Greenkeeping har vi udviklet servicepakker tilpasset private haver og erhvervsarealer, så vi sikre dig det flotteste resultatet. Det eneste du selv skal gøre er at klippe græsset – resten sørger vi for.

Med en servicepakke fra DM Greenkeeping, sikre vi, at din græsplæne får det den har behov for, for at den er sund og fremstår flot og grøn. Efter hvert besøg giver vi dig en individuel klippevejledning, som er med til at løfte resultatet endnu et niveau. Hvor lang virkningen er afhænger af dit servicepakke valg.

I DM Greenkeeping tilbyder vi 2 servicepakker – nemlig vores basispakke og vores luksuspakke. Du opnår det sammen resultat, uanset hvilken pakke du vælger, men tiden du har udbytte af din servicepakke er forskellig. Med vores basispakke får du 2 besøg i løbet af en sæson og kan forvente virkning i ca. 6 måneder. Med vores luksuspakke får du 3 besøg i løbet af en sæson og kan forvente virkning i ca. 9 måneder.

Servicepakker

Basis
kr. 1.995,-*
*Gennemsnitspris for hele pakken Min. pris kr. 995,-
Se mere
Alle priser er inkl. gebyrer og afgifter Prisen for vores populære servicepakke afhænger af flere faktorer dels græsplænens udformning samt størrelse.

Spar 16% på din regning

Du kan få servicefradrag, ved Skat, for vores service på din græsplæne. Se værdien af dit servicefradrag i bunden af dit tilbud.
Indhent tilbud på din græsplæne

Priser

Prisen for vores populære servicepakker afhænger af flere faktorer dels græsplænens udformning og beliggenhed. Dog primært græsplænens størrelse.

Vi beregner dit tilbud på baggrund af diverse satellitfotos. Anmod om et tilbud her på siden og modtag et uforpligtende tilbud på din græsplæne retur på sms og mail indenfor 48 timer. Husk at du er berettiget til håndværkerfradrag ved Skat, når du har en servicepakke til din græsplæne hos os. Du sparer således ca. 20% af din regning, når du indberetter din ret til fradraget ved Skat. Vi ser frem til at sende dig og din græsplæne et godt tilbud!

Hvad kan du forvente?

Vi er sikre på, at dine forventninger er høje, og det kan de med rette være.

Det er vigtigt at huske på, at det er natur vi arbejder med, og det kan derfor kræve tålmodighed, og resultatet kan blive påvirket af udefrakommende faktorer såsom vejrforholdene og skadedyr. Desuden har det en stor betydning for resultatet, at du følger den klippevejledning, vi udleverer til dig efter hvert besøg.

Det er en proces

Mos, ukrudt, bare pletter mv. skal vi nok få rettet op på. Men det er natur, vi arbejder med, så det er en proces, vi sammen skal igennem. Er græsplænen meget misligholdt og dermed primært består af mos og ukrudt, kræver det naturligt noget tid at få skabt en flot og sund græsplæne.

Vi sørger for, at græsplænen får de midler, den har behov for. Din vigtigste opgave er altid at følge vores klippevejledning.

Sammen skaber vi det flotteste resultat”

Ukrudt

Vi kan bekæmpe det ukrudt, som er i græsplænen på besøgstidspunktet. Vi kan ikke forebygge og dermed forhindre nyt ukrudt i at spire. Det bekæmpede ukrudt vil forsvinde i løbet af ca. 4-5 uger.

Du vil opleve, at der kommer lidt nyt ukrudt mellem vores besøg særligt mælkebøtter eller tørketolerante ukrudtssorter, hvis der er sparsomt med nedbør. Dette ukrudt bekæmpes ved det efterfølgende besøg. Der kan spire nyt ukrudt efter vores sidste besøg. Dette vil dog være begrænset.

Spiring af græsfrø

Vores græsfrø spirer efter ca. 4 uger. Forvent dog ikke at alle de udbragte græsfrø vil spire, men de bare pletter skal nok lukke til med hjælp fra gødningen og korrekt klipning af græsplænen. Men hav tålmodighed – pletterne skal nok lukke sig til.

Tørke

Skulle der forekomme tørke i en sådan grad, at det påvirker virkningen af vores midler, vil dit besøg blive flyttet. Du vil modtage besked på mail omkring en eventuel flytning.

Her er et eksempel på en have før vores servicepakker blev taget i brug

Sådan ser resultatet ud efter 3 besøg af vores kompetente græsspecialister

Ta’ et kig på….

Vi samler på tilfredse kunder og brænder for at skabe flotte misundelsesværdige græslæner ude ved vores kunder. Vi anvender de absolut bedste produkter på markedet, og vi har udført over 40.000 servicebesøg. Med en gentegnelsesprocent på over 80 og en høj score på Trust Pilot ved vi, at vores kunder er tilfredse – simpelthen fordi, at det er et kvalitetsprodukt, der virker!

Ta’ evt. et kig på vores galleri, og se hvad du kan forvente.

Se galleri

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der, før jeg kan se en effekt på min græsplæne?

Hvor lang tid processen tager, afhænger af udgangspunktet – altså standen på græsplænen, når vi opstarter vores service. Desuden har det en betydning, at den individuelle klippevejledning som vi udleverer, efter hvert besøg, følges.

Det er natur, vi arbejder med og vejrforholdene har derfor også en indvirkning på tidshorisonten. Men, som udgangspunkt, kan du allerede 3-4 uger efter vores første besøg forvente at se en flot forskel på din græsplæne.

Bekæmper I mos?

Ja, vores servicepakke bekæmper udfordringer med mos. Dette sker dels gennem vores midler, som svækker mossen, og dels ved at du følger den individuelle klippevejledning, som følger med i vores servicepakke.

Skal græsplænen være ryddet, inden I kommer?

Vi kommer uanmeldt og forventer derfor ikke, at græsplænen er ryddet.

Ligger der legetøj, bolde, står havemøbler el., skal vi nok flytte det, inden vi foretager vores service. Har I en trampolin stående på græsplænen, flytter vi den ikke, og vi anbefaler heller ikke, at I selv gør det. Under en trampolin kan der ikke skabes et flot græstæppe, uanset om vi servicerer græsstykket. Den mørke trampolindug afgiver varme, som svier græsset under trampolinen af. Endvidere skaber trampolindugen en drypzone, som ødelægger græsstykket under trampolinen.

Vi sætter naturligvis pris på, at græsplænen er ryddet for hundelorte, blade osv., men er det ikke tilfældet, forhindrer det os ikke i at udføre vores service.

Er der en lavere indhegning, løfter vi blot vores redskaber over hegnet. Mindre hegn el. skal derfor ikke flyttes.

Hvornår bliver besøgene foretaget?

Vi servicerer græsplæner i månederne marts-oktober, begge måneder inkl.
Vi kører alle ugens dage.

Hverdage: 07:00 til 19:00.
Weekender: 09:00 til 18:00.

På din ordrebekræftelse oplyser vi dig hvilke måneder, vi kommer og servicerer din græsplæne.

Hvordan forholder I jer til Covid 19?

Vi tager Covid 19 meget seriøst.

Det er en helt særlig situation, vores land står i, og det kalder på helt særlige tiltag. Et væsentligt tiltag, for at mindske smitterisikoen, er at mødes mindre og at vi er påpasselige i omgangen med hinanden.

Vi foretager vores servicebesøg, som planlagt, dog med en række beskyttelsestiltag:
Vi banker på døren, for personlig kontakt, som vi plejer, men sørger for at holde god afstand. Vi udleverer et besøgskort, med informationer omkring vores behandling samt en individuel klippevejledning til perioden frem til vores næste servicebesøg. Endvidere udleverer vi vores DM Greenkeeping håndbog med gode råd og vejledninger. Træffes du ikke hjemme lægger vi materialet ved din hovededør.

Vi anvender sund fornuft i vores daglige virke, og vi afspritter naturligvis, inden vi udleverer eller lægger ovenstående materiale.

Bestil et uforpligtende tilbud