Sådan er processen for økopakken

1
Dit første besøg – fundamentet for en Økologisk Græsplæne

På vores første besøg lægger vi det holdbare fundament for din nye, sunde økologiske græsplæne. Med brug af en særlig Øko Micro Master-gødning styrker vi græsset og sikrer at mos bliver svækket. Samt styrker Micro livet i jorden, så plænen er yderste god til at modstå tørke. Er der bare pletter i plænen eftersås disse selvfølgelig også med økologiske græsfrø. Vi efterlader dig med én opgave – nemlig at følge den individuelle klippevejledning, som er nøje tilpasset din græsplæne. Vi udleverer også vores populære håndbog med gode råd og vejledninger – lige til at følge, hvis tvivl opstår.

2
Klip dit græs – og oplev forskellen

Ja – du læste rigtigt. Det eneste, du skal nu, er at slå græs. Efter vores første besøg har vi udleveret en individuel klippevejledning, der er tilpasset netop din græsplæne. Her er det beskrevet, hvor ofte du skal klippe plænen, og med hvilken indstilling det skal gøres. Følger du vores anbefaling, vil du løfte resultatet et niveau op.

3
Dit andet besøg – Duften af Økologi og Blomster

På det 2. besøg lægger vi den sidste finish på din græsplæne, som vil få den til at se grønnere ud. Vi anvender en nøje udvalgt og testet Øko Micro Master-gødning, bestående af duftende hønse lort fra danske økologiske ægliggende høns, som forbedrer Micro livet i jorden betydeligt, styrker græsset og dermed frembringer en smuk naturlig grøn farve på græsset, med blomster ( ukrudt ) indimellem så der føde til bierne og sommerfugle. Vi eftersår eventuelle bare pletter. Desuden modtager du en ny klippevejledning som er gældende for resten af sæsonen.

4
Nyd din Flotte Økologiske græsplæne til vi ses igen

Du kan nu nyde din flotte græsplæne resten af sæsonen. Du skal blot følge vores klippevejledning. Og husk at der er masser af gode råd og vejledninger i vores håndbog hvis du bliver i tvivl undervejs. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål. På gensyn til næste sæson, hvor din nabo måske også hopper med!

Spar 16% på din regning

Du kan få servicefradrag, ved Skat, for vores service på din græsplæne. Se værdien af dit servicefradrag i bunden af dit tilbud.
Indhent tilbud på din græsplæne

Bestil et uforpligtende tilbud