To løver fra Løvens Hule investerer 2,4 millioner kroner i DM Greenkeeping

København, d. 24 februar 2022 – To greenkeepere, der i årevis har passet nogle af Danmarks flotteste golfbaner, opdagede for tre år siden, at der var et marked for græsplæne pleje i de private haver. Medlemmer i den lokale golfklub efterspurgte greenkeeperne hjælp til deres private græsplæner og her spirede idéen til konceptet omkring græsplæne pleje.

De etablerede derfor sammen med en rådgiver fra finanssektoren virksomheden DM Greenkeeping, hvor man som privatkunde abonnerer på en grøn og sund græsplæne året rundt. Det har vist sig at ramme plet hos de danskere, der drømmer om en flot græsplæne, men som ikke ved, hvordan de skal pleje den. DM Greenkeeping tilbyder en miljøskånsom pleje af plænen med blot 2-3 besøg om året, og det eneste man selv skal gøre, er at slå græsset. Derfor valgte Jesper Buch og Jan Lehrmann at investere 2,4 millioner kroner i virksomheden.

Græs succes i Løvens Hule

Udtalelse Michael Jepsen, stifter og medejer: Vi ramte plet med udsendelsen i februar måned, hvor alt græs skriger på hjælp, og med investeringer fra Jan Lehrmann og Jesper Buch, og den store omtale man får fra udsendelsen, oplevede vi kæmpe succes ved at deltage i Løvens Hule

DM Greenkeeping - Løvens hule

Opmærksomheden på grønne græsplæner

Opmærksomheden ramte plet i bedste sendetid på dansk tv. Potentialet for at vokse enormt er skabt, nu følges hele processen til mål, så danske græsplæner bliver mere grønne og mosfri. Vi er utrolige stolte over at få Jesper Buch og Jan Lehrmann med på dette græs eventyr, og vi har oplevet kæmpe fremgang efter deltagelse.

Fra greenkeeper til forretningsmænd

Både Danny Skytte og Michael Jepsen har tidligere været ansat til at pleje nogle af de flotteste golfbaner i verden og ved derfor, hvordan man får en græs til at gro optimalt. Men da deltagelse i Løvens hule blev en realitet, gjorde det at Danny og Michael, ændrede deres daglige gang med service af græsplæner, til produktudvikling, ansættelser af mere nyt personale, så nu stod dagen på kaffe og masser af møder, hvor den førhen hed lange dage med service af græsplænerne.

Banken skiftet ud med franchise forretning 

Vicki Skovgård Skytte valgte efter 19 år at skifte banksektoren ud med en hverdag som franchisegiver og selvstændig. Det gør, at hun i dag sidder med ansvaret for franchisegiver delen i DM Greenkeeping. Her skal der holdes styr på hele den administrative del af forretningen og hverdagen består af både praktiske opgaver, såsom indretning af det nye hovedkontor, og store beslutninger, der får indflydelse på hverdagen for alle, både ansatte og samarbejdspartnere – i DM Greenkeeping.

Find din lokale afdeling

Vores franchises står klar til at vejlede dig til den bedste pleje af din græsplæne.
Find din afdeling

Jesper Buch græs i Løvens Hule

Kort tid efter udsendelsen den 24/2-2022 udtaler serie investor Jesper Buch: ”Vi er meget imponeret over det faglige niveau hos DM Greenkeeping. Som greenkeepere ved de alt om græs og leverer en fantastisk kundeservice. Potentialet er voldsomt stort for DM Greenkeeping, for hvem vil ikke gerne have en flot have? Jeg vil i hvert fald gerne”.

Jan Lehrmann servicepakker i Løvens Hule

Kort tid efter udsendelsen den 24/2-2022 udtaler Jan Lehrmann, nyslået investor i DM Greenkeeping og CEO i Lehrmann Ventures: ”Gennem de seneste årtier har forskellige rum i hjemmet været i fokus. Vi er gået fra køkkenet til badeværelset og videre til soveværelset. Nu er vi, godt hjulpet af Covid –19, nået til haven. Jeg tror, at haven gennem det her årti vil blive stedet, hvor danskerne vil investere stadigt mere. DM Greenkeepings potentiale er allerede vildt stort, men jeg er sikker på, at det kun bliver større gennem 2020’erne”.

LØVENS HULE servicepakker

DM Greenkeeping præsenterede i sæson 7 af Løvens Hule et helt nyt koncept med servicepakker på abonnent. DM Greenkeepings servicepakker leverer flotte grønne græsplæner i de danske haver.

Udlandet venter forude

Danny Skovgård Skytte, Michael Lindholm Jepsen og Vicki Skovgård Skytte startede med at drømme om flotte græsplæner i Danmark, men nu 6 år efter første servicebesøg, har de skabt et franchisekoncept med nu 8 mand som driver deres egne områder i Danmark, men med investeringer fra Jan Lehrmann og Jesper Buch ser vi indenfor få år at udlandet kalder på flottere græsplæner.

Basispakke Løvens Hule

I sæson 7 af løvens hule præsenterede DM Greenkeeping et helt nyt koncept med servicepakker på abonnement. DM Greenkeepings servicepakker leverer flotte grønne græsplæner i de danske haver. Basispakken består af 2 besøg fra marts til juli.

Luksuspakke Løvens hule

DM Greenkeeping præsenterede i sæson 7 af Løvens Hule et helt nyt koncept med servicepakker på abonnement. DM Greenkeepings servicepakker leverer flotte grønne græsplæner i de danske haver. Luksuspakken består af 3 besøg fra april til oktober.

Løvens hule DM Greenkeeping

Indehavere

Danny Skytte

Greenkeeper & Indehaver

Michael Jepsen

Greenkeeper & Indehaver

822 by 1231 pixels

Vicki Skytte

Medejer & Udvikler

Bestil et uforpligtende tilbud