DM Greenkeeping henter investering på 2,4 millioner kroner

København, d. 24 februar 2022 – To greenkeepere, der i årevis har passet nogle af Danmarks flotteste golfbaner, opdagede for tre år siden, at der var et marked for græsplæne pleje i de private haver. Medlemmer i den lokale golfklub efterspurgte greenkeeperne hjælp til deres private græsplæner og her spirede idéen til konceptet omkring græsplæne pleje.

De etablerede derfor sammen med en rådgiver fra finanssektoren virksomheden DM Greenkeeping, hvor man som privatkunde abonnerer på en grøn og sund græsplæne året rundt. Det har vist sig at ramme plet hos de danskere, der drømmer om en flot græsplæne, men som ikke ved, hvordan de skal pleje den. DM Greenkeeping tilbyder en miljøskånsom pleje af plænen med blot 2-3 besøg om året, og det eneste man selv skal gøre, er at slå græsset. Derfor valgte Jesper Buch og Jan Lehrmann at investere 2,4 millioner kroner i virksomheden.

Timingen var helt perfekt

Udtalelse Michael Jepsen, stifter og medejer: Vi ramte plet med investeringen i februar måned, hvor alt græs skriger på hjælp, og med investeringer fra Jan Lehrmann og Jesper Buch, og den store omtale dette har givet, oplevede vi efterfølgende kæmpe succes.

DM Greenkeeping - Løvens hule

Opmærksomheden på grønne græsplæner

Opmærksomheden ramte også plet i bedste sendetid på dansk tv. Potentialet for at vokse enormt er skabt, nu følges hele processen til mål, så danske græsplæner bliver mere grønne og mosfri. Vi er utrolige stolte over at få Jesper Buch og Jan Lehrmann med på dette græseventyr, og vi har oplevet kæmpe fremgang lige siden.

Fra greenkeeper til forretningsmænd

Både Danny Skytte og Michael Jepsen har tidligere været ansat til at pleje nogle af de flotteste golfbaner i verden og ved derfor, hvordan man får en græs til at gro optimalt. Efter at Jan og Jesper kom med ombord ændrede Danny og Michael deres daglige gang med service af græsplæner, til produktudvikling, ansættelser af mere nyt personale, så nu stod dagen på kaffe og masser af møder, hvor den førhen hed lange dage med service af græsplænerne.

Banken skiftet ud med franchise forretning 

Vicki Skovgård Skytte valgte efter 19 år at skifte banksektoren ud med en hverdag som franchisegiver og selvstændig. Det gør, at hun i dag sidder med ansvaret for franchisegiver delen i DM Greenkeeping. Her skal der holdes styr på hele den administrative del af forretningen og hverdagen består af både praktiske opgaver, såsom indretning af det nye hovedkontor, og store beslutninger, der får indflydelse på hverdagen for alle, både ansatte og samarbejdspartnere – i DM Greenkeeping.

Find kontaktoplysninger

Vi står klar til at vejlede dig til den bedste pleje af din græsplæne.
Kontakt os

Jesper Buch er imponeret

Kort tid efter, at investeringen faldt på plads, udtalte serieinvestor Jesper Buch: ”Vi er meget imponeret over det faglige niveau hos DM Greenkeeping. Som greenkeepere ved de alt om græs og leverer en fantastisk kundeservice. Potentialet er voldsomt stort for DM Greenkeeping, for hvem vil ikke gerne have en flot have? Jeg vil i hvert fald gerne”.

Jan Lehrmann ser et stort potentiale

Jan Lehrmann, nyslået investor i DM Greenkeeping og CEO i Lehrmann Ventures, udtalte i samme ombæring: ”Gennem de seneste årtier har forskellige rum i hjemmet været i fokus. Vi er gået fra køkkenet til badeværelset og videre til soveværelset. Nu er vi, godt hjulpet af Covid–19, nået til haven. Jeg tror, at haven gennem det her årti vil blive stedet, hvor danskerne vil investere stadigt mere. DM Greenkeepings potentiale er allerede vildt stort, men jeg er sikker på, at det kun bliver større gennem 2020’erne”.

Servicepakker fra DM Greenkeeping

DM Greenkeeping har præsenteret et helt nyt koncept med servicepakker på abonnement. DM Greenkeepings servicepakker leverer flotte grønne græsplæner i de danske haver. Som kunde hos DM Greenkeeping kan man vælge mellem tre forskellige servicepakker, basispakken, luksuspakken og økopakken. Ved baispakken og økopakken får kunden to besøg fra marts til juli, mens man ved at vælge luksuspakken får tre besøg mellem april og oktober.

Udlandet venter forude

Danny Skovgård Skytte, Michael Lindholm Jepsen og Vicki Skovgård Skytte startede med at drømme om flotte græsplæner i Danmark, men nu 6 år efter første servicebesøg, har de skabt et franchisekoncept med nu 8 mand som driver deres egne områder i Danmark, men med investeringer fra Jan Lehrmann og Jesper Buch ser vi indenfor få år at udlandet kalder på flottere græsplæner.

Løvens hule DM Greenkeeping

Indehavere

Danny Skytte

Greenkeeper & Indehaver

Michael Jepsen

Greenkeeper & Indehaver

822 by 1231 pixels

Vicki Skytte

Medejer & Udvikler

Bestil et uforpligtende tilbud