Professionel græsplæne pleje i København

Mange danske haveejere drømmer om en grøn græsplæne fri for mos, ukrudt og bare pletter. Vi hjælper selvfølgelig med at gøre drømmen til virkelighed, på en bæredygtig og miljøbevidst måde.

Vi har allerede udført service på over 40.000 græsplæner fordelt i Danmark, og har 20 års erfaring med plænepleje på højt niveau.

Vi hjælper glædeligt din plæne også!

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi gør en forskel for din plæne

Vores greenkeepere har kompetencerne til at benytte de rigtige produkter, på de rigtige tidspunkter. Det er vigtigt at have disse kompetencer når man jagter en velplejet plæne. Ofte kan man risikere at overdosere sin plæne ubevidst, hvis ikke man har tilstrækkelig viden på området. Undgå dette ved at lade vores dygtige greenkeepere servicere din græsplæne med de bedste produkter på markedet. Gennem vores certifikater og størrelse, har vi adgang til de bedste produkter du kan finde på markedet. Vi benytter udelukkende de bedste produkter, fordi vi ved at de er med til at give den bedste pleje, hvis de er anvendt korrekt. Samtidig har vores produkter en høj miljøprofil, og det betyder at bæredygtigheden sikres når de anvendes efter de givne forskrifter. 

Før vi anvender nogle produkter på din græsplæne, tager vi os tid til at undersøge, hvad plænen fra naturens side egentlig trænger til. Når vi har undersøgt, hvad din græsplæne individuelt har af behov, begynder vi at pleje den med vores produkter. Vi sikrer os, at vi ikke tilfører mere end græsset og jorden kan optage.

Hvad skal jeg selv sørge for?

Vi sørger for at servicere din plæne med markedets bedste produkter. Det betyder at det eneste du skal sørge for, er klipningen af din græsplæne. Det kan du finde græsslåmaskinen frem til. Vi lægger en individuel vejledning til, hvordan du skal klippe græsset frem til vores næste besøg.

 

ødelagt græsplæne med terrasse før pleje af græsplænesmuk græsplæne i haven med terrasse efter anden græspleje

Servicepakker

Basis
kr. 1.995,-*
*Gennemsnitspris for hele pakken Min. pris kr. 995,-
Se mere
Alle priser er inkl. gebyrer og afgifter Prisen for vores populære servicepakke afhænger af flere faktorer dels græsplænens udformning samt størrelse.

Spar 16% på din regning

Du kan få servicefradrag, ved Skat, for vores service på din græsplæne. Se værdien af dit servicefradrag i bunden af dit tilbud.
Indhent tilbud på din græsplæne

Om os

I dag tilbyder vi landsdækkende servicepakker til pleje af din græsplæne. Vi er markedets største udbydere – det er vores klare mission at bevare denne position.

 

Service i topkvalitet

Vi er taknemmelige for den store kundetilgang vi har haft det seneste år. Det er vi rigtig stolte af, men det vi er mest stolte af, er at størstedelen af vores nye kunder, er blevet henvist fra allerede eksisterende kunder. Det varmer vores hjerter! Vi anser dette som det største kvalitetsstempel. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at levere en sublim og tilfredsstillende service i top kvalitet – til både eksisterende og nye kunder. 

stor sten i midten af en grøn græsplæne i en have

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi er glade for at du gerne vil igang, og vi glæder os til at vise, hvilken forskel vi kan gøre for din græsplæne med korrekt plænepleje. Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med græsplæne pleje København.

Sådan gør du:

 • Anmod om et tilbud gennem vores kontaktformular og udfyld oplysningerne.
 • Baseret på adskillige satellitbilleder af din plæne, beregner vi et skræddersyet tilbud.
 • Indenfor 48 timer modtager du et tilbud på e-mail og sms.
 • Vi sender en ordrebekræftelse når du har accepteret dit tilbud.
 • Læn dig tilbage og slap af mens vi forkæler græsplænen.

 

Bestil i dag, og få en grøn og flot græsplæne

Bestil dit tilbud allerede i dag, og kom et skridt tættere på en velplejet græsplæne, med græsplæne pleje København.

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vise hvilken forskel vi kan gøre!

ukrudt i græsplænen der har brug for græspleje

Her er et eksempel på en have før vores servicepakker blev taget i brug

grøn græsplæne i en have med træ i baggrunden

Sådan ser resultatet ud efter 3 besøg af vores kompetente græsspecialister

Ta’ et kig på….

Vi samler på tilfredse kunder og brænder for at skabe flotte misundelsesværdige græslæner ude ved vores kunder. Vi anvender de absolut bedste produkter på markedet, og vi har udført over 40.000 servicebesøg. Med en gentegnelsesprocent på over 80 og en høj score på Trust Pilot ved vi, at vores kunder er tilfredse – simpelthen fordi, at det er et kvalitetsprodukt, der virker!

Ta’ evt. et kig på vores galleri, og se hvad du kan forvente.

Se galleri

Ofte stillede spørgsmål

Min Navimow blinker gult?

Hvis din Navimow blinker gult en gang i mellem, og den nemt kan finde hjem til ladestationen, så behøver du ikke bekymre dig. Det er et lejlighedsvist problem, der kan opstå under daglig brug.

Hvis din Navimow blinker gult under klipning, hjemtagning eller opsætning indikerer det, at satellitsignalet er svagt. I Navimow-appen kan du se et såkaldt satellitsignaltermogram. Termogrammet viser, hvor satellitsignalet er godt og dermed, hvor app’en vil anbefale, at du placerer antennen.

Hvis din Navimow derimod konstant har problemer med satellitsignalmodtagelse, kan der være flere årsager.

 • Satellitsignalet bliver blokeret i haven
  • Kontroller at antennen er installeret i et åbent område
  • Opret en afgrænset ø, hvor satellitsignalet er blokeret
 • Firmwareversionen af ​​din plæneklipper er for gammel
  • Tjek om der er en opdatering af firmware i din Navimow-app
   • Hvis ja, opgrader din Navimow’s firmware til den nyeste version
 • Hardwaren på GNSS-antennen er defekt
  • Tjek lyseffekten af ​​GNSS-antennen. Hvis antennens lyseffekt ikke vises, er der et problem med GNSS-antennen.

Hvis GNSS-antennen er defekt eller din robotplæneklipper bliver ved med at blinke gult og have sporadiske udfald så kontakt os på 7044 4455.

Min Navimow vender ikke automatisk tilbage til ladestationen?

Under daglig brug kan returneringsfejl lejlighedsvis ske. Det sker typisk fordi satellitsignalet bliver forstyrret. Sker det ofte så kan det skyldes følgende:

 • Svag modtagelse af satellitsignal
  • Sørg for, at antennen er installeret på et åbent sted for at få god modtagelse af satellitsignaler.
  • Fjern alt, der blokerer din Navimow’s overside, så den kan modtage signal.
 • Udfordring med signalkommunikationen mellem din Navimow og ladestationen.
  • Fjern de forhindringer i nærheden af ​​ladestationen, der forstyrrer signalkommunikationen.
 • Ladestationen og antennen er blevet flyttet siden kortlægningen
  • Fastgør ladestationen og antennen og opbyg et nyt kort.

Hvis udfordringen fortsætter beder vi dig kontakt os på 7044 4455.

Hvorfor skal jeg opdatere firmwaren?

Navimow-ingeniørerne opdaterer løbende funktionerne og firmwaren. For at få glæde af deres opdateringer og dermed en bedre brugeroplevelse anbefales det jævnligt at tjekke og opdatere din firmware.

Græsafklip sætter sig fast på klingen?

Det er helt normalt, at græsafklip samler sig i knivene og klippefunktionen påvirkes ikke. Bladene kan stadig dreje rundt om skruerne, når de rammer et fremmedlegeme.

Vi anbefaler at du fjerner græsafklippet løbende, da syren fra græsset kan sløve knivene, og du skal derfor skifte knivene oftere.

Du kan også fjerne det ophobede græsafklip, når du alligevel skal udskifte knivene.

Uanset hvornår du gør det, så vær opmærksom på, at knivene er meget skarpe, så brug evt. nogle kraftige handsker, når du vil fjerne græsafklip.

Hvad er Bladehalt-sensoren?

Bladehalt sensoren er en sensor, som sidder på siden af maskinen, der hvor klippehovedet buler lidt ud. Hvis den er slået til og er blevet aktiveret, stopper klippemotoren.

lysegrøn græsplæne med træer og villa i baggrunden

 

Indhent tilbud på din græsplæne