Professionel græsplæne pleje i København

Mange danske haveejere drømmer om en grøn græsplæne fri for mos, ukrudt og bare pletter. Vi hjælper selvfølgelig med at gøre drømmen til virkelighed, på en bæredygtig og miljøbevidst måde.

Vi har allerede udført service på over 40.000 græsplæner fordelt i Danmark, og har 20 års erfaring med plænepleje på højt niveau.

Vi hjælper glædeligt din plæne også!

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi gør en forskel for din plæne

Vores greenkeepere har kompetencerne til at benytte de rigtige produkter, på de rigtige tidspunkter. Det er vigtigt at have disse kompetencer når man jagter en velplejet plæne. Ofte kan man risikere at overdosere sin plæne ubevidst, hvis ikke man har tilstrækkelig viden på området. Undgå dette ved at lade vores dygtige greenkeepere servicere din græsplæne med de bedste produkter på markedet. Gennem vores certifikater og størrelse, har vi adgang til de bedste produkter du kan finde på markedet. Vi benytter udelukkende de bedste produkter, fordi vi ved at de er med til at give den bedste pleje, hvis de er anvendt korrekt. Samtidig har vores produkter en høj miljøprofil, og det betyder at bæredygtigheden sikres når de anvendes efter de givne forskrifter. 

Før vi anvender nogle produkter på din græsplæne, tager vi os tid til at undersøge, hvad plænen fra naturens side egentlig trænger til. Når vi har undersøgt, hvad din græsplæne individuelt har af behov, begynder vi at pleje den med vores produkter. Vi sikrer os, at vi ikke tilfører mere end græsset og jorden kan optage.

Hvad skal jeg selv sørge for?

Vi sørger for at servicere din plæne med markedets bedste produkter. Det betyder at det eneste du skal sørge for, er klipningen af din græsplæne. Det kan du finde græsslåmaskinen frem til. Vi lægger en individuel vejledning til, hvordan du skal klippe græsset frem til vores næste besøg.

 

Servicepakker

Basis
kr. 1.995,-*
*Gennemsnitspris for hele pakken Min. pris kr. 995,-
Se mere
Alle priser er inkl. gebyrer og afgifter Prisen for vores populære servicepakke afhænger af flere faktorer dels græsplænens udformning samt størrelse.

Spar 16% på din regning

Du kan få servicefradrag, ved Skat, for vores service på din græsplæne. Se værdien af dit servicefradrag i bunden af dit tilbud.
Indhent tilbud på din græsplæne

Om os

I dag tilbyder vi landsdækkende servicepakker til pleje af din græsplæne. Vi er markedets største udbydere – det er vores klare mission at bevare denne position.

 

Service i topkvalitet

Vi er taknemmelige for den store kundetilgang vi har haft det seneste år. Det er vi rigtig stolte af, men det vi er mest stolte af, er at størstedelen af vores nye kunder, er blevet henvist fra allerede eksisterende kunder. Det varmer vores hjerter! Vi anser dette som det største kvalitetsstempel. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at levere en sublim og tilfredsstillende service i top kvalitet – til både eksisterende og nye kunder. 

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi er glade for at du gerne vil igang, og vi glæder os til at vise, hvilken forskel vi kan gøre for din græsplæne med korrekt plænepleje. Det er både nemt og hurtigt at komme i gang med græsplæne pleje København.

Sådan gør du:

  • Anmod om et tilbud gennem vores kontaktformular og udfyld oplysningerne.
  • Baseret på adskillige satellitbilleder af din plæne, beregner vi et skræddersyet tilbud.
  • Indenfor 48 timer modtager du et tilbud på e-mail og sms.
  • Vi sender en ordrebekræftelse når du har accepteret dit tilbud.
  • Læn dig tilbage og slap af mens vi forkæler græsplænen.

 

Bestil i dag, og få en grøn og flot græsplæne

Bestil dit tilbud allerede i dag, og kom et skridt tættere på en velplejet græsplæne, med græsplæne pleje København.

Vi glæder os til at hjælpe dig, og vise hvilken forskel vi kan gøre!

Her er et eksempel på en have før vores servicepakker blev taget i brug

Sådan ser resultatet ud efter 3 besøg af vores kompetente græsspecialister

Ta’ et kig på….

Vi samler på tilfredse kunder og brænder for at skabe flotte misundelsesværdige græslæner ude ved vores kunder. Vi anvender de absolut bedste produkter på markedet, og vi har udført over 40.000 servicebesøg. Med en gentegnelsesprocent på over 80 og en høj score på Trust Pilot ved vi, at vores kunder er tilfredse – simpelthen fordi, at det er et kvalitetsprodukt, der virker!

Ta’ evt. et kig på vores galleri, og se hvad du kan forvente.

Se galleri

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der, før jeg kan se en effekt på min græsplæne?

Hvor lang tid processen tager, afhænger af udgangspunktet – altså standen på græsplænen, når vi opstarter vores service. Desuden har det en betydning, at den individuelle klippevejledning som vi udleverer, efter hvert besøg, følges.

Det er natur, vi arbejder med og vejrforholdene har derfor også en indvirkning på tidshorisonten. Men, som udgangspunkt, kan du allerede 3-4 uger efter vores første besøg forvente at se en flot forskel på din græsplæne.

Bekæmper I mos?

Ja, vores servicepakke bekæmper udfordringer med mos. Dette sker dels gennem vores midler, som svækker mossen, og dels ved at du følger den individuelle klippevejledning, som følger med i vores servicepakke.

Skal græsplænen være ryddet, inden I kommer?

Vi kommer uanmeldt og forventer derfor ikke, at græsplænen er ryddet.

Ligger der legetøj, bolde, står havemøbler el., skal vi nok flytte det, inden vi foretager vores service. Har I en trampolin stående på græsplænen, flytter vi den ikke, og vi anbefaler heller ikke, at I selv gør det. Under en trampolin kan der ikke skabes et flot græstæppe, uanset om vi servicerer græsstykket. Den mørke trampolindug afgiver varme, som svier græsset under trampolinen af. Endvidere skaber trampolindugen en drypzone, som ødelægger græsstykket under trampolinen.

Vi sætter naturligvis pris på, at græsplænen er ryddet for hundelorte, blade osv., men er det ikke tilfældet, forhindrer det os ikke i at udføre vores service.

Er der en lavere indhegning, løfter vi blot vores redskaber over hegnet. Mindre hegn el. skal derfor ikke flyttes.

Hvornår bliver besøgene foretaget?

Vi servicerer græsplæner i månederne marts-oktober, begge måneder inkl.
Vi kører alle ugens dage.

Hverdage: 07:00 til 19:00.
Weekender: 09:00 til 18:00.

På din ordrebekræftelse oplyser vi dig hvilke måneder, vi kommer og servicerer din græsplæne.

Hvordan modtager jeg et tilbud?

Det gør du ved at anvende kontaktformularen her på siden. Herefter vil du, indenfor 48 timer, modtage et uforpligtende tilbud retur på mail.

 

Indhent tilbud på din græsplæne