Sådan er processen for sensommerpakken

1. besøg – fundamentet for en flot græsplæne

På vores første besøg lægger vi det holdbare fundament for din nye sunde og flotte græsplæne. Vi bruger hurtigtvirkende produkter, der passer til årstiden. Vi efterlader dig med én opgave – nemlig at følge den individuelle klippevejledning, som er nøje tilpasset din græsplæne. Vi udleverer vores populære håndbog og vejleder dig så du er godt rustet til vinteren.

1

Klip græs og oplev forskellen

Ja – du læste rigtigt. Det eneste, du skal nu, er at slå græs. Efter vores første besøg har vi udleveret en individuel klippevejledning, der er tilpasset netop din græsplæne. Her er det beskrevet, hvor ofte du skal klippe plænen, og med hvilken indstilling det skal gøres. Følger du vores anbefaling, vil du løfte resultatet et niveau op. Efter blot 3-4 uger vil du allerede begynde at kunne se en markant forskel på din græsplæne

2

Grobunden for din græsplæne

Grobunden for en sund og flot græsplæne er nu lagt. Vi anbefaler du allerede nu bestiller din servicepakke til næste sæson. Husk at der er masser af gode råd og vejledninger i vores håndbog, hvis du bliver i tvivl undervejs. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. På gensyn til næste sæson.

3

Spar 16% på din regning

Du kan få servicefradrag, ved Skat, for vores service på din græsplæne.Se værdien af dit servicefradrag i bunden af dit tilbud.
Indhent tilbud på din græsplæne

Bestil et uforpligtende tilbud