DM Greenkeeping Franchise - DM Greenkeeping
DM Greenkeeping Franchise

Vil du være en del af holdet?

Bliv franchisetager i DM Greenkeeping og bliv selvstændig med opbakning fra en ambitiøs, professionel og dygtig franchisegiver.

Som franchisetager i DM Greenkeeping får du en eksklusiv ret til et geografiskbestemt markedsområde i Danmark uden konkurrence fra andre DM greenkeeping afdelinger. 

Vores franchisemanual og uddannelsesforløb muliggør, at du som franchisetager ikke nødvendigvis behøver mange års erfaring indenfor græspleje. 

Lyder det som noget for dig, kan du nedenfor læse mere om DM Greenkeeping konceptet, samt hvad
vi tilbyder vores franchisetagere.

Konceptet bag DM Greenkeeping

Hos DM Greenkeeping har vi udviklet en særlig måde at pleje græs på, hvor vi opnår et særligt resultat på en hurtigt, enkel og effektiv måde. Vores målgruppe er primært privatkunder, men konceptet kan også anvendes til græsarealer omkring erhvervsbygninger. Vi tilbyder vores kunder en servicepakke, som inkluderer 2 besøg i løbet af en sæson. Under disse besøg giver vi græsplænen den næring, som der er behov for, vi eftersår eventuelle bare pletter og bekæmper det ukrudt, der er i græsplænen. Vi giver vores kunder en håndbog ”vejledning og gode råd fra DM Greenkeeping” efter første besøg samt en individuel klippevejledning efter hvert besøg. Denne servicepakke skaber en flot og velplejet græsplæne til kunden. Disse servicepakker er vores primære forretningsområde. Sekundært beskæftiger vi os med nyanlæggelser. 

Det unikke i vores servicepakker er primært, at vi skaber et flot resultat til kunden men samtidig, at kunden ikke selv kan skabe samme resultat ved selv at indkøbe produkterne og udbringe disse. Det kræver et specielt kendskab til produkterne, græssets reaktion på disse samt specielle maskiner til at udbringe gødningen for at opnå et flot resultat. Kunden vil derfor opleve, at det er den letteste og billigste løsning for ham for at opnå en flot og velplejet græsplæne. Konceptet er ekstra stærkt, da efterspørgslen er stor og udbuddet lille. Vi oplever en stigende efterspørgsel – det er ikke sjovt at bo ved siden af en nabo, hvor græsset er grønnest på hans side. Vi skaber derfor primært nye kunder gennem gode ambassadører.

Vores primære kerneværdier er at levere god kvalitet til vores kunder på en serviceorienteret og professionel måde.  

Rigtigt og enkelt….

Hvorfor DM Greenkeeping som franchisegiver – kort fortalt...

Vi er en succes, når vores franchisetagere har succes. Den viden har lagt til grund for udviklingen af vores franchisekoncept og gennemlyser alle processer og forretningsgange i DM Greenkeeping.

Stor erfaring/viden Alt vores nuværende samt tilkommende knowhow vil vi løbende dele med dig gennem vores møder og netværksmiljø. Vi vil specielt have fokus på at gøre dine arbejdsgange så effektive som muligt. 

Professionel oplæring og løbende uddannelse Vores største ambition er at skabe gode kundeoplevelser og resultater til vores kunder. Dette er kun muligt, hvis du som franchisetager får den nødvendige oplæring. Med vores erfaring i rygsækken har vi en enorm viden omkring græspleje samt udførslen heraf. Vi har skabt et uddannelsesforløb, hvor det er vores mål at dele så meget relevant viden som muligt med dig. Med det udbytte, at du bliver klar til at udføre servicebesøg på en korrekt og effektiv måde samt at oplære eventuelt ansatte heri.  Vi står selvfølgelig altid til rådighed for løbende råd og vejledning.

Netværk Gennem driften af DM Greenkeeping, vores uddannelse, vores tidligere jobs, golfspillet mv. Har vi opbygget et enormt netværk både på kunde, leverandør og ekspert siden. Dette netværk bliver du som franchisetager en del af. Ydermere bliver du en del af franchisenetværket i DM Greenkeeping. 

Netværk prioriteres højt i DM Greenkeeping, og vi har derfor skabt et miljø, hvor netværk vedligeholdes og udvikles.

Erfaringsudveksling Det er vigtigt for os, at vi hele tiden spiller hinanden gode, samt at vi alle lærer af hinandens erfaringer. Vi vil b.la. holde årsmøder, hvor et vigtigt punkt på dagsordenen er erfaringsudveksling. Her vil vi finde hinandens styrker og dele succeser, så vi alle kan lære og kopiere af det der fungerer og skaber gode resultater. Vi tilbyder et miljø hvor der, efter behov, kan deles og søges erfaring, og vi står altid disponible for råd og vejledninger. 

Samarbejde og henvisning af kunder Vi skal udnytte, at efterspørgslen kommer fra hele landet. Det er derfor en vigtig opgave for os alle, at vi henviser kunder til hinanden og spiller hinanden gode. 

Immaterielle rettigheder Vores gode resultater og voksende kundekartotek gør at navnet DM Greenkeeping i dag står stærkt på markedet. Dette navn får I rettigheden til at anvende. Vi har selvfølgelig sørget for at få vores navn og logo varemærkeregisteret, så vi ikke risikerer, at andre kopier vores succes.

Lave indkøbspriser Vores indkøb af produkter er i en sådan størrelsesorden, at vi er blevet vores leverandørs største kunde. Det betyder, at vi kan opnå lave indkøbspriser. Disse indkøbspriser tilbydes du direkte uden ekstra afregning til os eller leverandøren. Vi forhandler løbende med vores leverandører og holder os ajour med hvilke produkter, der findes på markedet og deres egenskaber og priser.  

Markedsføring Vi har et godt samarbejde med en dygtig grafiker, som kender DM Greenkeeping og vores værdier. I samarbejde med hende udvikler vi løbende på vores markedsføringsmaterialer. Vi udvikler løbende på disse materialer og forventer at opdatere/tilføje kundetekster årligt. Du vil som franchisetager få glæde af vores og andre frachistagers markedsføring, hvilket skaber en mere effektiv og udbytterig udførsel af reklame og salgsfremmende aktiviteter. 

Hjemmeside og sociale medier Vi har udviklet denne hjemmeside med generel info omkring DM Greenkeeping. Her har vi udviklet en kontaktfunktion, hvor kunden ved at indtaste få oplysninger kan få tilsendt et tilbud på en servicepakke. Indtaster kunden et postnummer i dit område modtager du kundeemnet på en sms. Vi forventer, at vores franchisetagere er synlige på de sociale medier med en lokal DM greenkeeping side. Forslag til opslag mv. udleveres til dig som franchisetager.

Løbende udvikling af konceptet Vi har en ambition om at holde vores koncept unikt og tilpasset tiden og markedet, så vi bevarer en stærk markedsposition. Vi vil løbende udvikle på konceptet, så det følger med kundernes behov, lovgivningen på området og forbliver konkurrencedygtigt. Det er vores mål at blive landsdækkende i Danmark og på sigt kigge internationalt. Og jo mere vi vokser, jo flere fordele vil du som franchisetager opleve. 

Er du interesseret?

Ønsker du at høre mere omkring franchising i DM Greenkeeping er du velkommen til kontakte os på 4053 9575 eller kolding@dmgreenkeeping.dk
Scroll til toppen